Juridisch advies op abonnementsbasis voor ZZP of MKB

Als ondernemer krijg je te maken met tal van juridische zaken. Grote bedrijven beschikken doorgaans over een eigen juridische afdeling of een zogenoemde huisadvocaat. Jij als kleine ondernemer of als ZZP-er meestal niet. Toch is goed juridisch advies voor iedere onderneming, hoe klein ook, belangrijk. Het is goed om dan een vast aanspreekpunt te hebben waar je met jouw juridische vragen en onzekerheden snel terecht kunt. AM advocatuur begrijpt dat.

Het AM-abonnement voor een kort advies of quickscan van documenten

Door een snel en praktisch advies kunnen juridische problemen worden voorkomen of worden opgelost. Dit geeft jou de zekerheid dat je kunt doen waar je goed in bent: ondernemen. Neem je bij AM advocatuur een AM-abonnement af, dan heb je voor al jouw juridische kwesties, één jaar lang, je eigen advocaat paraat staan om even vlug met je mee te kijken. Bellen, mailen, appen: een kort juridisch advies is altijd binnen handbereik.

De dienstverlening waarop je aanspraak kunt maken, omvat eenvoudige juridische vraagstukken op het gebied van:

  • algemeen contractenrecht en algemene voorwaarden
  • huurrecht en burenrecht
  • onrechtmatige daad, schade en aansprakelijkheid
  • niet-nakoming
  • privacy
  • goederenrecht
  • incasso-, beslag- en executierecht

Korting op uurtarief voor maatwerk

Zaken die meer diepgang vergen, zoals het sturen van sommatiebrieven, het bestuderen van stukken van meer dan 4 pagina’s of juridische bijstand bij procedures bij de rechtbank of kantonrechter vallen helaas niet onder het AM-abonnement, omdat het echt maatwerk betreft. Met een AM-abonnement ontvang je voor dit maatwerk echter wél een korting van 15% op het toch al scherpe basis-uurtarief van AM advocatuur. Je betaalt dan geen € 180,= maar € 153,= excl. BTW per uur.

Tarieven

De looptijd van het AM-abonnement bedraagt 12 maanden en wordt niet automatisch verlengd. Betaling gaat ineens voor het volledige jaar vooruit. De kosten voor het AM-abonnement zijn afhankelijk van de omvang van je onderneming.

AM-abonnement aanvragen?

Meld je nu aan via onderstaand formulier!

 

Verification