De keuze van AM advocatuur voor Veldhoven is bewust. Wat mij vooral aanspreekt zijn de diverse evenementen, de mix van grote en vele kleine ondernemingen, het grote aantal huurwoningen, de diversiteit aan inwoners vanwege alle expats, het actieve sportverenigingsleven, het ons-kent-ons en het wij-gevoel binnen de verschillende kerkdorpen. Ik woon zelf dan ook al ruim 11 jaar met veel plezier in Veldhoven.

Wat de uiteindelijke doorslag gaf om AM advocaten in Veldhoven te vestigen, is het kleine aantal bestaande advocatenkantoren in Veldhoven. In de Eindhovense binnenstad struikel je zo’n beetje in iedere straat over twee kantoren. Veldhovenaren komen er wat dat betreft bekaaid vanaf.

Genoeg reden voor mij om me specifiek in te zetten voor Veldhovenaren en inwoners en ondernemers in de kleine gemeenten eromheen.

Wie AM advocatuur is?

AM advocatuur ben ik, Annemiek Machielse, woonachtig in Veldhoven, getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik heb Nederlands en Rechten gestudeerd en heb mij de laatste 8 jaar als advocaat met name toegelegd op de rechtsgebieden huurrecht, financiering en zekerheden, ondernemingsrecht en het algemeen verbintenissenrecht. Daarbij is de combinatie Nederlands en Rechten vaak goed van pas gekomen. In de rechtszaal, in overleg met klanten of bij het schrijven van (pittige) brieven naar de wederpartij.

Ik gebruik taal graag als een wapen in de juridische strijd. Hoe je iets opschrijft kan een wereld van verschil maken om een rechter of wederpartij te overtuigen. Daarnaast wil ik een juridisch ingewikkeld verhaal steeds zo vertellen, dat klanten er direct praktisch mee aan de slag kunnen. Helder en duidelijk communiceren, dat is een speerpunt.

Verder ben ik lid van de geschillencommissie van woningcorporatie Zayaz in Den Bosch. Ook in die rol buig ik mij regelmatig over complexe huurrechtvraagstukken.

Benieuwd wat ik voor u kan doen? Neem dan zeker contact op.

Waarneming

Mocht ikzelf op enig moment door omstandigheden niet (langer) in staat zijn uw dossier te behandelen, dan beschik ik over een waarnemer, Tamara Ten Berge van Legal House die eveneens huurrecht specialist is.