In sommige gevallen kunt u er niet omheen. U heeft rechtshulp van een advocaat nodig. U gaat op zoek naar een goede advocaat, vindt een hoop websites, maar heeft geen idee wat de kosten zijn… Vaak hoort u pas tijdens het intakegesprek met welke kosten u te maken krijgt.

Kosten advocaat

AM advocatuur houdt niet van dat soort onduidelijkheid. AM advocatuur maakt daarom geen geheim van haar tarief van € 180,- per uur (excl. BTW).

Een scherp uurtarief in vergelijking met veel andere kantoren. Hoe dat kan? Omdat AM advocatuur wel investeert in kennis en klanten, maar niet in een duur kantoorpand, dure leaseauto of andere statussymbolen.

Korting op de kosten voor rechtshulp?

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand van de overheid? Of heeft u een rechtsbijstandverzekering en bent u benieuwd of deze (een deel van) de kosten vergoedt? Ik zoek het graag voor en met u uit. In geval van eenvoudige kwesties, is een korting op het uurtarief eveneens bespreekbaar.

Voor ZZP-ers en MKB biedt AM advocatuur ook een abonnement aan.

Gratis kennismaken

Kennismaken is aftasten. U wilt kunnen ontdekken of u uw zaak aan mij toevertrouwt. U stelt zich voor, ik stel mij voor, u vertelt mij uw juridische probleem en ik leg uit hoe ik te werk ga. Dit begin heeft lang niet altijd een juridisch lading. Een factuur sturen voor een kennismaking vind ik daarom onnodig. U gaat pas betalen als het gesprek juridisch de diepte in gaat. Wel zo eerlijk.

Reiskosten tot een half uur gratis

Ik kom graag naar u toe voor een persoonlijk gesprek. Dat scheelt u tijd en relevante stukken zijn vaak direct bij de hand. Wel zo praktisch.