Iedere consument of zzp-er ziet ze regelmatig: Algemene Voorwaarden. Maar wat kun of moet je er eigenlijk mee? Of het nu gaat om de koop van een product, de levering van een dienst of het aangaan van een lening of verzekering. Overal komen Algemene Voorwaarden om de hoek kijken.

Veel zzp-ers horen dat ze handig zijn om te hebben, maar weten eigenlijk niet precies wat er staat in bijvoorbeeld de branche-voorwaarden die ze zelf gebruiken. Veel consumenten zien ze, maar lezen ze niet door voordat ze een handtekening onder een contract zetten of een vinkje zetten in een webwinkel, omdat ze anders niet verder kunnen met hun bestelling…

Moet je die kleine lettertjes nou echt lezen?

Bent u ook een ondernemer (zzp-er) of consument die meer wil weten over Algemene Voorwaarden? Die Algemene Voorwaarden beter wil begrijpen om er in de toekomst meer mee te kunnen doen?

Kom dan naar de interactieve KennisMakers-avond die AM advocatuur verzorgt in de Bibliotheek Veldhoven op 13 december 2017. Entree is gratis op vertoon van een ticket, te bestellen via Bibliotheek Veldhoven

 

Deze lezing is geweest, maar kan opnieuw worden gegeven. Interesse? Laat dat dan zeker weten. ZZP-er of MKB-er in Veldhoven? Hulp nodig bij het opstellen van je opdrachtbevestiging of algemene voorwaarden? Neem contact op voor een quickscan!